Bygg o Glas

Om företaget

Företaget

George Jansson startade Bygg o Glas Vikbolandet AB 1986 efter att sedan 1983 ha drivit företaget som handelsbolag.  2017 tar vi som varit anställda över verksamheten och byter namn till Bygg o glas i Norrköping AB. Fredrik som har varit anställd på Bygg o glas sedan 1998 driver idag verksamheten i samma filosofi och anda, tillsammans med Anders som har många års erfarenhet från kakel branschen. 
Tillsammans med underentreprenörer utför vi allt från små renoveringar, om- och nybyggnation av småhus upp till byggnation av hyreshus och lokaler.

Verksamhetsområde är framför allt Östra Östergötland. Vår affärsidé är att genom ärligt genomförande och uppträdande ska kunden bli nöjd med vårt arbete och beställt projekt. 

Vi utför arbetet efter kundens förväntningar och önskemål vad gäller kvalitet, det vill säga utan fel och brister. Vi visar kunden alla material- och underentreprenörsfakturor som tillhör projektet. 

Vi har långsiktiga och ömsesidiga relationer med våra beställare och entreprenörer och ser dessa som våra samarbetspartner. 

Bygg o Glas Norrköping AB är medlem i Sveriges Byggindustrier och i Företagarna.